dijous, 25 de juny del 2015

Taula Territorial d’Infància de l’Alt Pirineu i Aran

[ÖEl passat dijous 25 de juny es va constituir a la ciutat de Tremp, la Taula Territorial d’Infància de l’Alt Pirineu i Aran que abasta la delegació territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran. Constituïda per un Ple, una Comissió tècnica i Grups de treball segons les necessitats a tractar, les Taules Territorials d’Infància són òrgans de la Taula Nacional de la Infància de Catalunya, vinculats a la Generalitat de Catalunya, per coordinar, impulsar i promoure les polítiques d’infància arreu del territori, mitjançant les diverses administracions i institucions implicades.


El Ple està constituït per institucions de l’àmbit territorial de la Taula:
  • Representants de direcció del servei territorial del departament de salut, ensenyament, interior i justícia
  • Representants del Servei Territorial d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de Barcelona
  • Una persona en representació de l’Institut Català de l’Acolliment i l’Adopció
  • Una persona en representació l’Institut Català de les Dones
  • Una persona en representació de l’Institut de Medicina Legal de Catalunya
  • Una persona representant dels consells comarcals de l’Alt Urgell, Alta Ribagorça, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Val d’Aran i Cerdanya.
  • Una persona representant la diputació provincial de Lleida
En aquesta primera sessió plenària s’ha aprovat la constitució de la Comissió tècnica, presidida per la Sra. Dolors Camí, Cap del servei territorial d’atenció a la infància i l’adolescència de Lleida, i d’un Grup de treballque s’encarregarà d’elaborar un estudi de les diferents xarxes de professionals actives en matèria d’infància en l’àmbit de la Taula Territorial d’Infància de l’Alt Pirineu i Aran. Aquest estudi, juntament amb els estudis que duguin a terme la resta de Taules Territorials d’Infància, serà un pas per arribar a l’elaboració d’un primer cens de Taules Locals d’Infància a Catalunya.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada